KOCAELİ / KARTEPE - Veli Akgün İlkokulu

Mrt

OKULUMUZ SAHNESİNİN YAPIMINDA KARTEPE BELEDİYESİNE TEŞEKKÜR EDERİZ.

ÇEVRE DÜZENLEMESİ YAPILDI.

OKULUMUZ ÇARDAĞI ONARILARAK BOYANDI.

Nis

Büyük Önder Mustafa Kemal Atatürk'ün tüm çocuklara armağan ettiği 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nın 103.yıl dönümünü coşku ile kutladık. Öğrencilerimiz hazırladıkları etkinliklerle izleyenlerden büyük alkış aldılar. Okul Aile Birliği üyelerimiz de düzenledikleri pilav satışı etkinliğinde elde ettikleri geliri 6 Şubat Kahramanmaraş merkezli depremlerde zarar gören vatandaşlarımıza ulaştırmak üzere AFAD'a bağışladılar. Programda emeği geçen tüm öğretmen, veli ve öğrencilerimize; Okul Aile Birliği başkan ve üyelerine; pilavımızı yapan Muhammet Ustaya teşekkür ederiz.

Nis

Veli Akgün ilkokulu Okul Aile Birliği olarak ülkemizde yaşanan deprem ve sel felaketlerinden etkilenen illerimize göndermek üzere gerçekleştirdiğimiz yardım kampanyasında 40 koli yardım malzemesi topladık. Topladığımız yardım malzemelerini Kocaeli Valiliği AFAD Yardım Merkezine teslim ettik. Katkılarından dolayı Okul Aile Birliği başkanı ve üyelerimize, sınıf annelerimize ve tüm velilerimize teşekkür ederiz.

Mrt

ÇANAKKALE ZAFERİNİN 108. YILINDA BAŞTA BÜYÜK ÖNDERİMİZ MUSTAFA KEMAL ATATÜRK OLMAK ÜZERE, TÜM KAHRAMANLARIMIZI SAYGI VE RAHMETLE ANIYORUZ.

Ara

Okulumuz öğrencilerine İzmit RAM Rehber Öğretmeni Erkan NACAK tarafından "Öfke İle Başetme Yolları" eğitimi verildi.

Ara

12-18 Aralık Tutum, Yatırım ve Türk Malı Haftası´nı kutladık.

Ara

Okulumuz Salonunda Kartepe Sosyal Hizmet Merkezi Müdürlüğü Aile Danışmanı Sevgi PAMUK tarafından velilerimize yönelik "Aile İçi İlişkiler" konulu eğitim verildi.

Ara

Sağlık Bakanlığı Halk Sağlığı Genel Müdürlüğü tarafından yürütülen "Türkiye Sağlıklı Beslenme ve Hareketli Yaşam Programı" ,"Okulda Diyabet Programı" ve "Okullarda Koruyucu Ağız Diş Sağlığı Hizmetleri" konularında yer alan aktivite ve eğitimler kapsamında Kartepe İlçe Sağlık Müdürlüğü görevlileri tarafından okulumuzda Sağlıklı Beslenme - Diyabet - Ağız ve Diş Sağlığı eğitimleri gerçekleştirildi.

Kas

Solucanları tanıdık ve toprağa faydalarını araştırdık. Ardından solucan deneyi ile eğlenerek öğrendik.

Kas

Ana Sınıfı A Şubesi öğrencilerimizin 20 Kasım Dünya Çocuk Hakları Günü etkinlikleri

Kas

Kurtuluş Savaşı'nın mimarı, bağımsızlık savaşında dünyada bir ilk olmuş, devrimleriyle ulusa kimlik kazandırmış, Cumhuriyetimizin kurucusu, ebedi önderimiz Mustafa Kemal Atatürk'ü aramızdan ayrılışının 84. yılında sevgi, saygı ve büyük bir özlemle anıyoruz.

Kas

Okul Aile Birliği üyelerimizin düzenlediği Gıda Kermesimizde velilerimizin hazırladıkları yiyecekleri afiyetle yedik. Emeklerinden ve katkılarından dolayı Okul Aile Birliği başkan ve üyelerine, velilerimize çok teşekkür ederiz.

Kas

Cumhuriyetimizin 99.yılını büyük bir coşku ile kutladık. Yaşasın Cumhuriyet...

Ekm

Okulumuz 3/A Sınıfı öğrencileri Hayat Bilgisi dersinde "Yardım Ediyoruz" konusunu işlediler ve sınıf olarak LÖSEV'e bağış yaptılar. Öğrencilerimizi bu güzel davranışlarından dolayı kutluyoruz.